Alpok

Alpok

Számos úticél közül az egyik legvonzóbb, kétség kívül az Alpok. Akár kiránulás, síelés, vagy csak egy nyugató pihenés, az Alpok mindezt biztosítja.

Rio

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro a világ egyik legszebb fekvésű városa, homokos strandokkal, azúrkék óceánnal és a várost körülölelő magas hegyekkel. Ajánlatainkkal akár ezt a nagyszerű várost is felfedezheti.

Parizs

Párizs

Híres történelmi helyszínek, építészeti remekművek, csodás művészet, romantika. Többek között ezt nyújtja Párizs, ahová egyszer mindenkinek el kell látogatnia.


MIRŐL SZÓL EZ AZ AJÁNLAT?

Foglaljon repülőjegyet, szállást és utazzon a világ számos országába, akár 20-30%-kal kedvezőbben, mint amit megszokott. Az alábbi videóból megtudhatja, hogy miről is szól ez az egész.


SZOLGÁLTATÁSOK A FIREFLIES SEGÍTSÉGÉVEL

Több mint
750
Repülőjegy
Több mint
3000000
Szálloda
Több mint
18000
Program
Több mint
500
Autókölcsönző

Üdvözlök mindenkit!

Van előfizetése tv csatornákra? Tv műsorokra? Telefonra, internetre?

Legyen utazásra is!

Havi 30 euróért cserébe hozzáférése lesz egy magyar nyelven is elérhető svájci foglalási portálhoz, melyen több, mint 3 millió szálloda, 900 légitársaság, 500 autóbérlő cég ajánlata megtalálható.
Továbbá sí utakat, körutazásokat és különböző programokra belépőket tud foglalni. A megkezdett utazások esetén bármilyen probléma adódna, a hét bármelyik percében elérhető magyar nyelvű telefonos segítséget is kap!
És egy nem elhanyagolható szempont, ezért a 30 euróért cserébe a foglaló portálon, a világ bármelyik pontjára a legnagyobb és legismertebb foglaló portálhoz képest 30-50 %-kal olcsóbb árakat fog kapni!

Ha nem csak utazna nagyszerű üzletet lehet kovácsolni, mert hát a járvány után melyik szektor lesz újra a legvonzóbb, a legdinamikusabb, a legjövedelmezőbb?


Igen, a turisztika!


Havi 30 euróval beszállni ebbe az üzletbe és havi több 100, több 1000, több 10000 eurót keresni vele, jó üzlet lesz?


Igen, nagyszerű üzlet lesz!


Keressen meg, utazzon velünk és ha szeretné dolgozzunk együtt!

Foglaljon repülőjegyet, szállást és utazzon a világ számos országába, akár 20-30%-kal kedvezőbben, mint amit megszokott.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Bordás István

Telefonszám: 06 70 884 49 44

Email: kapcsolat@smaragd-utazas.hu


csatlakozas